Om oss

Firma:  PROTESEKOMPANIET AS ble stiftet April 2017 og representerer flere store leverandører til det Norske, Svenske og Danske helsevesen.  Noen produkter vil også bli tilbudt på Island og Færøyene.
Daglig leder Arvid Lunde har nå mer enn 40 års erfaring fra salg til Helsesektoren og vet at bare det beste er godt nok for disse kundene.
Kundene:  Vi har alltid kunden i fokus , enten det er vår oppdragsgiver, som vi jobber/selger for, eller kunden som kjøper våre varer og tjenester. Vårt slogan … «the gold standard» …  er et mål vi strekker oss mot hver dag. Vårt mål er å være den beste representant for det beste som tilbys. Vi har alltid kunden i fokus og gir oss aldri på kvalitet.  
Service/Logistikk:  Vi jobber sammen med distributører og Co-workers i Norge og utlandet som sørger for at kunden får riktig vare til riktig tid.  Samtidig har vi tilknyttet kompetanse som sikrer kunden god opplæring som sørger for riktig bruk av produktene.
Validus Engros, Bring, TNTog DHL er våre 4 største samarbeidspartnere på lager/logistikk. Vi har stort lager i Norge med mer enn 20 medarbeidere
Produkter:  Vi selger i hovedsak produkter som er relatert til ortopedisk virksomhet.   Revisjons-IMPLANTAT til hofter og knæ.
Vi fører instrumenter og pasientleiringsutstyr og andre hjelpemidler til den daglige driften på opr. avd og akuttmedisinsk virksomhet.
Vi satser på markedsledere innen revisjons-kirurgi, og fører produkter fra Peter Brehm, Tysklands absolutte markedsleder innen hofterevisjon med MRP protesesystem, markedsleder i mange land. KAM kneartrodese er en dokumentert god løsning der det er nødvendig å sette en Kne-Artrodese.  Wagner-stem basert modul-system med stor fleksibilitet.  MRS Acetabular kopp, Prisvinnende Revisjonskopp for de vanskeligste casene. 
I tillegg har vi selvsagt tilbehør, slik som instrumenter, kirurgiske hjelpemidler og prosedyreprodukter som gjør jobben enklere for kirurger og sykepleiere.
SISTE: Vi er stolt av vårt samarbeid med SWEMACIMAGING med Biplanar gjennomlysning, bedre kjent i Norge som  G-Buen.
             

 

Gjennomlysning i to plan med kun et fot-trykk !! 

 
PROTESEKOMPANIET AS samarbeider ellers med ledende produsenter av ortopediske implantat og utstyr i Scandinavia, Europa forøvrig, USA og Asia. Se under leverandører.

Medisinkompaniet AS er et datterselskap av Protesekompaniet AS.     Dette selskapet skal stå for salg av nye produkter som Protesekompaniet importerer  Det skal i tillegg stå for salg til utlandet ( Sverige -Danmark – Island og Færøyene)


Medisinkompaniet har et nytt produkt innen ØNH ( Øre-nese-hals ) I samarbeid med Moniri Medical ab, selger Medisinkompaniet et behandlingshjelpemidler til SOT ( Secretory Otitis Media ) mellomørebetennelse med sekresjon. Et enkelt behandlingshjelpemidler som kan spare pasienter for mye lidelse og helsevesenet for mye penger.

I tillegg selger Medisinkompaniet 

  • Syntetiske ligamenter
  • Engangs atroskop med kamera
  • Engangs polstring til strekkbord-sko
  • Opr. Bord tilbehør / strekkbord 
  • Injeksjoner med Hyaluronsyre for lindring av artrose-symptomer.
Vårt postordrefirma HJERTEKOMPANIET.NO  skal først og fremst selge apparater for hjemmemåling/egenmåling av EKG, Blodtrykk ,O2 metning i blodet og andre viktige parameter for å viktig informasjon om helsetilstanden, samt Helsekost/ernæring for å bedre pasientens / brukerens helsestatus.  Hjertekompaniet selger også apparater og utstyr til legekontorer og spesialister.
WIWE EKG apparat for egenmåling av hjerterytme og O2 metning er vi agent for Scandinavia og Kanariøyene Deler av Spania.
se https//: hjertekompaniet.no
Det vil stadig komme NYHETER !!
Velkommen til å kontakte oss. Se kontaktinformasjon