Om oss

Firma:  PROTESEKOMPANIET AS ble stiftet April 2017 og representerer flere store leverandører til det Norske og Svenske og Danske helsevesen.  Noen produkter vil også bli tilbudt på Island.  
Daglig leder Arvid Lunde har nå nærmere 40 års erfaring fra salg til Helsesektoren og vet at bare det beste er godt nok for disse kundene.
Kundene:  Vi har alltid kunden i fokus , enten det er vår oppdragsgiver eller kunden som kjøper våre varer og tjenester. Vårt slogan … «the gold standard» …  er et mål vi strekker oss mot hver dag. Vårt mål er å være den beste representant for det beste som tilbys. Vi har alltid kunden i fokus og gir oss aldri på kvalitet.  
Service/Logistikk:  Vi jobber sammen med distributører og Co-workers i Norge og utlandet som sørger for at kunden får riktig vare til riktig tid.  Samtidig har vi tilknyttet kompetanse som sikrer kunden god opplæring som sørger for riktig bruk av produktene.
Validus Engros, Enimed as, Bring og DHL er våre 4 største samarbeidspartnere på lager/logistikk. Vi har stort lager i Norge med mer enn 20 medarbeidere
Produkter:  Vi selger i hovedsak produkter som er relatert til ortopedisk virksomhet.   IMPLANTAT til hofter og knær, samt barneortopedi. Vi fører instrumenter og pasientleiringsutstyr og andre hjelpemidler til den daglige driften på opr. avd og akutmedisnsk virksomhet.
Vi satser på markedsledere innen revisjons-kirurgi, og fører produkter fra Peter Brehm, Tysklands absolutte markedsleder innen hofterevisjon med MRP protesesystemKAM kneartrodese er et genialt produkt ! Wagner-stem basert modul-system med stor fleksibilitet.  MRS Acetabular kopp, Prisvinnende Revisjonskopp for de vanskeligste casene. Vi har også verdens eneste Totalkne laget av Keramikk.
Vi fører primærproteser til hofter og knær fra Microport  Orthopedics. Dette er implantat som, ved hjelp av patenterte metoder, kan settes inn med muskel- og bløtdelsbevarende operasjonsteknikk. Dette gir et optimalt postoperativt forløp for pasienten.
I tillegg har vi selvsagt tilbehør, slik som instrumenter, kirurgiske hjelpemidler og prosedyreprodukter som gjør jobben enklere for kirurger og sykepleiere.
SISTE: Vi er stolt av vårt samarbeid med SWEMACIMAGING med Biplanar gjennomlysning, bedre kjent i Norge som  G-Buen.
             

 

Gjennomlysning i to plan med kun et fot-trykk !! 

 
PROTESEKOMPANIET AS samarbeider ellers med ledende produsenter av ortopediske implantat og utstyr i Scandinavia, Europa forøvrig, USA og Asia. Se under leverandører.
Vårt søsterselskap HJERTEKOMPANIET, selger EKG apparat for egenmåling av hjerterytme og O2 metning. se https//: hjertekompaniet.no
Det vil stadig komme NYHETER !!
Velkommen til å kontakte oss. Se kontaktinformasjon